Fjärrskrivbord

Din kompletta IT-plattform

Vi hjälper er med fjärrskrivbord

Med tjänsten Remote Desktop Services / Fjärrskrivbord som innefattas i samlingsnamnet Trust-IT Cloud Services köper ni er IT-drift av Trust-IT som en tjänst. Ni betalar ett fast månadspris baserat på antalet användare och vilka program ni har valt ska ingå i tjänsten.

Arbeta där du är. Remote Desktop Services ger användaren möjlighet att jobba från sin dator via fjärrskrivbord var som helst rent geografiskt då arbetsdatorn kopplar upp sig över internet och med hjälp av den inbyggda programvaran på användarens dator. Användaridentitet avgör vilka program och vilken information som respektive användare har tillgång till. Har verksamheten flera kontor slipper ni problem med datalagring, servrar etc. på flera orter.

Baserat på att användaren ansluter till sitt system via Remote Desktop Services, även kallat fjärrskrivbord, kommer alltid miljön se likadan ut vart än användaren befinner sig någonstans i världen. Användaren är även hårdvaruoberoende och kan i princip använda vilken hårdvara som helst för att nå sitt centrala system.

Drifttillgänglighet och säkerhet är självklart viktigt för dig som kund, men självklart även för oss som leverantör. Baserat på det, övervakar vi er driftsmiljö dygnet runt året runt (24/7/365).

 

Luta dig tillbaka och låt oss sköta resten

Tjänsten ger dig som företagare en professionell IT-lösning, byggd efter dina behov och allt till en fast månadskostnad.

Du kan alltid enkelt och bekvämt komma åt alla dina system vart du än befinner dig. Vi ser till att allt fungerar och har övervakning dygnet runt för att säkerställa att tjänsten alltid är tillgänglig.

Allt du behöver är en dator och en internetuppkoppling så tar vi hand om resten.

Arbeta där du är

Trust-IT Cloud Services ger användaren möjlighet att jobba från sin dator via fjärrskrivbord var som helst där det finns tillgång till internet.
Användaridentitet avgör vilka program och vilken information som respektive användare har tillgång till. Efter att ha loggat in mot driftsmiljön, både fungerar och upplevs tjänsten på samma sätt om du arbetar i New York eller på kontoret.

Förutsägbara kostnader

Att budgetera verksamhetens IT-drift kostnad blir mycket enkelt tack vare Remote Desktop Services. Kostnaden baseras per användare och följer det antal användare verksamheten har.
Ni behöver inte investera i en egen IT-driftplattform så som servrar och backup. Behovet av egen personal för drift och underhåll minskar till ett minimum.

Samma IT-driftplattform oavsett kontor

Om verksamheten har flera kontor löser Remote Desktop Services det vanligt förekommande problemet med flera lokala driftplattformar.

Alla användare arbetar in mot samma centrala driftmiljö. Inget behov av servrar varken på lokalkontoret eller på huvudkontoret.

Säkerhet

All information lagras och hanteras i Trust-IT´s driftmiljö placerad i vår Serverhall. Driftmiljön är hjärtat i vår verksamhet och sköts därefter. Övervakad, utrustad med reservkraft, redundant driftplattform.
Våra processer följer ITIL standarden.

Vilka passar fjärrskrivbord för?

Vi har kunder inom de flesta brancher såsom industrier, finans, vård och omsorg, handel, fastigheter, parkering, konsultverksamheter m.fl.

Sveriges bästa support!

Vid vår servicedesk sitter erfarna och utbildade tekniker redo att hjälpa dig direkt i telefon.
Vi löser 93% av alla case vid första kontakten medan branschstandard är 80%.
Vi vet att det är en hög siffra men det är vår verklighet.

Kontakta oss!
Vi bjuder på 30 minuters fri konsultation!

Välj ett av våra kontor nedan för vidare information om hur du kan kontakta oss.