Systemutveckling

Systemutveckling

Trust-IT’s erfarenhet inom systemutveckling och programmering sträcker sig ända tillbaka till vår start 1997, vilket har gett oss en bred kompetens inom applikationsutveckling, hemsidor, bokningssystem och e- handelssystem, bland mycket annat!

Genom åren har vi arbetat med webblösningar för företag som till exempel Birka Cruises, Samsung, LensWay, Convini, Gotlandsflyg och Åhléns, men även många mindre bolag.

Agilt och skalbart

Alla våra utvecklingsprojekt drivs agilt, eftersom det är det mest flexibla och smidigaste sättet att arbeta med systemutveckling.

Agil systemutveckling går ut på att man tar ett litet steg i taget och arbetar med delleveranser genom hela projektet. Man genomför regelbundna avstämningar och håller hela tiden en dialog mellan kund och beställare för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Referenser

Trust-IT har sedan 2015 ett helhetsansvar för EuroPark / APCOA Parking:s IT-miljö men det tillkommer även utvecklingsuppdrag.

Det senaste innebar att APCOA insåg att de lägger alldeles för mycket tid på att ta fram kopior på parkeringskvitton till kunder. APCOA har ett ansvar för många av de stora parkeringarna i Sverige och efterfrågan på kopior är väldigt hög.

Våra utvecklare på Trust-IT har nu utvecklat en lösning för att automatisera detta. Kunden går numera själv in på deras hemsida och fyller i sina uppgifter och får därefter en kopia på sitt kvitto.
Målet med uppdraget från APCOA:s sida var att minska arbetsbelastningen för sina anställda samt att erbjuda en bättre service till sina kunder.

I dagsläget arbetar vi bland annat med utvecklingen av ett logistiksystem för Samsung.

Deras gamla system skrevs i traditionell ASP utan kopplingar eller dokumentation till något. Det nya systemet är nu skrivit i C#/.NET med koppling till SAP.

Syftet med utvecklingen av systemet var att ge Samsung bättre kontroll och orderverktyg för eventmaterial.

Trust-IT uppdaterade systemet och gjorde en rad förbättringar som har mottagits väldigt väl, vilket i sin tur har lett till att Samsung England också vill använda systemet.

2010 startade vi ett projekt med Convini där vi fick uppdraget att bygga en applikation för att hantera mailutskick.

Efter ett lyckat resultat fick Trust-IT fortsatt förtroende och har sedan dess haft ett tätt samarbete i alla Convinis utvecklingsprojekt. Bland annat har det byggts en webbportal för att samla deras interna system, en betalplattform för hantering av kortbetalning, rikslunchen samt rikskuponger, ett inven-teringsverktyg för butiker och även kortregistrering online.

I dagsläget så bygger Trust-IT en sammanslagning av ordersystem, lagersystem och det egenutvecklade betalningssystemet från oss med syftet att allt ska kunna hanteras på en mobil plattform ute i fält.

Vi har utvecklat ett helt nytt intranät åt Bostadsstiftelsen Signalisten.

Intranätet är byggt med WordPress som plattform och helt och hållet anpassat åt Signalisten efter deras krav och behov.

Intranätet kommer att användas av samtliga, omkring 50 st, anställda samt deras bovärdar och fungera som en daglig hjälpreda oavsett roll inom företaget.

På intranätet finner de dokument och verktyg för att underlätta och driva det dagliga arbetet samt sprida information inom organisationen.

Vi söker nya talanger

Brinner du för systemutveckling och söker ett nytt glatt gäng att arbeta med. Samt mot förträffliga kunder inom många olika servicområden. Du känner dig hemma med agail utvecklingsmetodik och vill jobba i ett litet team med mycker att säga till om. Då skall du skicka en ansökan.

  Sveriges bästa support!

  Vid vår servicedesk sitter erfarna och utbildade tekniker redo att hjälpa dig direkt i telefon.
  Vi löser 93% av alla case vid första kontakten medan branschstandard är 80%.
  Vi vet att det är en hög siffra men det är vår verklighet.

  Kontakta oss!
  Vi bjuder på 30 minuters fri konsultation!

  Välj ett av våra kontor nedan för vidare information om hur du kan kontakta oss.