tjänster inom IT

Karriär hos Trust-IT

Trust-IT Sweden AB arbetar sedan 1997 med IT-drift, hosting, support och webbutveckling, bland mycket annat. Vi är ständigt ute efter att utöka företaget med nya, berikande medarbetare. Kanske är det just dig vi söker?

Vare sig man är ung och nyutbildad eller äldre och erfaren så har alltid vår viktigaste tillgång varit våra medarbetare på Trust-IT. Vi investerar i vår personal genom att se till att de får den utbildning som behövs för att ligga i framkant inom sina områden men också för att de ska trivas så bra som möjligt. Gemenskap, samarbete och engagemang är tre drivande nycklar till vår organisation.

Vi vet att ett gott arbete lönar sig i längden och ger trogna kunder.
Vi kommer aldrig tumma på kvalité och service, vi anser att flera av Sveriges små och medelstora företag har rätt att få en pålitlig partner.

Om du som person ser möjligheter istället för problem, är positiv och social samt dessutom vill utvecklas vidare tveka inte, hoppa på NU! Har du viljan och energin så kommer du utvecklas både praktiskt och teoretiskt i en rasande fart.

Vi söker alltid nya talanger

Att trivas i ditt arbete är otroligt viktig för alla idag. Vi erbjuder en familjär, avslappnad och prestigelös atmosfär i ditt arbete. Hos oss får du möjligheten att både utvecklas och att ta ansvar inom ditt område. Är du driven och vill framåt så har du alla möjligheter att komma långt och arbeta med både spännande uppdrag inom teknik och utveckling.

Vi ger dig en stabil arbetsplats där du och din kompetens både uppskattas och utvecklas.

Lediga tjänster