Microsoft 365 Business

Arbeta smartare överallt, med värdbaserad e-post för företag

Exchange Online

Du får tillgång till en mer personligt anpassad inkorg med praktiska funktioner och ett smartare, mer organiserat sätt att visa och interagera med e-post. Förbättringar av sökfunktionen ger snabbare och mer kompletta resultat. Med tillägg får du stora anpassnings- och utökningsmöjligheter och anslutning till moderna tjänster och interna verksamhetsspecifika appar.

[noalt]

Avancerade säkerhetsfunktioner

Med Exchange Online skyddar du organisationens information med avancerade funktioner. Postlådor skyddas med hjälp av skydd mot skräppost och skadlig programvara.

[noalt]

Dataskydd

Med funktionerna för dataförlustskydd stoppar du användarna från att oavsiktligt skicka känslig information till obehöriga. Dina data skyddas av globalt redundanta servrar, förstklassiga funktioner för återställning efter katastrofer och en grupp säkerhetsexperter som övervakar Exchange Online dygnet runt.

[noalt]

Tillförlitlighet

Tack vare ett ekonomiskt säkrat serviceavtal som ger en garanterad drifttid på 99,9 % kan du känna dig säker på att e-posten alltid fungerar.

[noalt]

Behåll kontrollen

Ha kvar kontrollen över din miljö samtidigt som du får fördelarna med att använda Microsofts servrar för din e-post.

[noalt]

Administrationscenter

Hantera organisationen effektivt med administrationscentret för Exchange, ett användarvänligt, webbaserat gränssnitt.

[noalt]

eDiscovery

Kör lokal eDiscovery över data i Exchange, SharePoint och Skype för företag från ett och samma gränssnitt via eDiscovery Center.

[noalt]

Säkerhet på olika enheter

Med principer för mobila enheter kan du skapa listor över godkända mobila enheter, kräva PIN-koder och ta bort sekretessbelagd företagsinformation från borttappade telefoner.

[noalt]

Telefonsupport på IT-nivå

Du får telefonsupport på IT-nivå dygnet runt, alla dagar.

[noalt]

Enkel att underhålla

Det har aldrig varit lättare att ge användarna den företags-e-post de behöver för att förbli effektiva. Med automatiska korrigeringar slipper du lägga tid och energi på att underhålla systemet.

[noalt]

Lokalt arkiv

Ge användarna ett lokalt arkiv så att de kan lagra alla viktiga data på en och samma plats.

[noalt]

Åtkomst överallt

Ge dina användare möjligheten att använda e-post, kalendern och kontakter överallt, på olika enheter, med hjälp av alla de mest använda webbläsarna.

[noalt]

Outlook-integrering

Tack vare integrationen med Outlook kan de använda e-post offline med en rad funktioner och ett välbekant gränssnitt.

[noalt]

Microsoft FastTrack för Microsoft 365

Microsoft FastTrack för Microsoft 365 hjälper dig att tryggt och smidigt migrera till Microsoft 365 och snabbt få nytta av din investering.

[noalt]

Multi-Geo Capabilities i Microsoft 365

Hantera dina globala datahemvistbehov och driv den digitala omvandlingen av organisationen med dataplatskontroller per användare i Microsoft 365. Multi-Geo-funktioner är nu tillgängliga för Exchange Online och OneDrive.

Upptäck vad som är möjligt, planera för lyckade distributioner och lägg till nya användare och funktioner i din egen takt. Få tillgång till metodtips, verktyg, resurser och experter som arbetar för att göra din användning av Microsoft 365 så effektiv som möjligt.

FastTrack-resurser och -tjänster ingår i Microsoft 365 för kunder med minst 50 platser.


365 Business Basic

[noalt]

E-post och kalendrar

Använd e-post i företagsklass med en e-postlåda på 50 GB per användare, och skicka bifogade filer på upp till 150 MB.

[noalt]

1 TB säker molnlagring per användare

Redigera och dela dokument, bilder och mer – var du än är och på alla dina enheter med 1 TB molnlagring på OneDrive.

[noalt]

Snabbmeddelanden och onlinemöten

Chatta, möts och samarbeta via Microsoft Teams. Meddelanden, röstsamtal, videosamtal och tillgänglighet i en app.

[noalt]

Intranät och gruppwebbplatser

Informera och engagera organisationen och ge alla tillgång till innehåll, expertis och processer som främjar samarbetet via SharePoint. Förmedla budskapet via snygga webbplatser.


365 Business Standard

[noalt]

Uppdateringar varje månad

Få de senaste funktionerna med fullständigt installerade och alltid uppdaterade versioner av Outlook, Word, Excel, PowerPoint för Windows eller Mac, OneNote (funktioner varierar) samt Access och Publisher (endast för PC).

[noalt]

E-post och kalendrar

Använd e-post i företagsklass via Outlook med en e-postlåda på 50 GB per användare, och skicka bifogade filer på upp till 150 MB.

[noalt]

Kontakter och samarbete

Få omedelbart tillgång till allt dina grupper behöver, till exempel chatt, innehåll, verktyg och kontakt med andra via Microsoft Teams.

[noalt]

Fungerar på flera olika enheter

Få de fullständigt installerade Office-apparna på flera PC/Mac-datorer, surfplattor och mobila enheter (som Windows, iOS och Android).

[noalt]

1 TB säker molnlagring per användare

Redigera och dela dokument, bilder och mer var du än är och på alla dina enheter med 1 TB molnlagring i OneDrive.

[noalt]

Professionellt digitalt berättande

Med Sway kan du enkelt skapa engagerande och interaktiva webbaserade rapporter, presentationer, nyhetsbrev, utbildningsmaterial med mera.

[noalt]

Intranät och gruppwebbplatser
Informera och engagera organisationen och ge alla tillgång till innehåll, expertis och processer som främjar samarbetet via SharePoint. Förmedla budskapet via snygga webbplatser.

[noalt]

Intelligent sökning och identifiering
Upptäck innehåll och expertis i hela organisationen med hjälp av intelligent genomsökning av alla datakällor, inklusive SharePoint, Delve och Office-appar.

[noalt]

Utveckling av webb- och mobilappar

Skapa snabbt anpassade företagsappar för webben och mobila enheter med Power Apps. Utgå från mallar eller börja från grunden. Ingen kodnings krävs.

[noalt]

Snabbmeddelanden och onlinemöten
Kommunicera via text, röst eller video genom Microsoft Teams. Håll möten på webben med hjälp av enstegs skärmdelning och HD-videokonferenser.

[noalt]

Automatisering av arbetsflöden
Skapa automatiserade arbetsflöden mellan program och tjänster för att få aviseringar, synkronisera filer, samla in data och mycket annat med Power Automate. Ingen kodnings krävs.


365 Business Premium

[noalt]

Dra nytta av Office-apparFå de senaste funktionerna med fullständigt installerade och konstant uppdaterade versioner av Outlook, Word, Excel, PowerPoint för Windows eller Mac, OneNote (funktioner varierar) samt Access och Publisher (endast för PC).

[noalt]

Öka skyddet mot avancerade cyberhotÖka skyddet mot skadlig kod, virus, nätfiskeförsök, skadliga länkar och andra hot.

[noalt]

Använd 1 TB molnlagring per användareRedigera och dela dokument, bilder och mer var du än är och på alla dina enheter med 1 TB molnlagring i OneDrive.

[noalt]

Hantera mobila enheter, surfplattor och datorerLägg snabbt och enkelt till säkerhet på mobila enheter, surfplattor och datorer som ansluter till dina företagsdata med Intune.

[noalt]

Få e-post och kalenderhanteringAnvänd e-post i företagsklass via Outlook med en e-postlåda på 50 GB per användare, och skicka bifogade filer på upp till 150 MB.

[noalt]

Lägg till skydd av företagsdataKontrollera åtkomst till känslig information med hjälp av kryptering så att data inte delas oavsiktligt.

[noalt]

Samarbeta via snabbmeddelanden och onlinemötenHåll alla i teamet uppdaterade med gruppchatt, onlinemöten, samtal och webbkonferenser med Microsoft Teams.

[noalt]

Använd det säkraste Windows någonsinFå uppgraderingsrättigheter till Windows 10 Pro från Windows 7 Pro eller 8.1 Pro.

[noalt]

Förenklat Windows för flera användare med Windows Virtual Desktop

Med Windows Virtual Desktop-stöd får du Windows 10 och Office med flera sessioner samt stöd för Remote Desktop Services-miljöer med förenklad licensiering och lägre kostnader.


Sveriges bästa support!

Vid vår servicedesk sitter erfarna och utbildade tekniker redo att hjälpa dig direkt i telefon.
Vi löser 93% av alla case vid första kontakten medan branschstandard är 80%.
Vi vet att det är en hög siffra men det är vår verklighet.

Kontakta oss!
Vi bjuder på 30 minuters fri konsultation!

Välj ett av våra kontor nedan för vidare information om hur du kan kontakta oss.