WordPress

– Professionella hemsidor

Att välja WordPress som redigeringsverktyg (CMS) för din hemsida har aldrig varit mer rätt än nu. WordPress är användarvänligt, flexibelt, säkert och ständigt på uppgång.

Idag drivs mer än 28% av världens webbplatser med WordPress som plattform, däribland giganterna CNN, UPS och Time.

Totalt publicerar världens WordPressanvändare ungefär 41.7 miljoner nya inlägg och 60.5 miljoner kommentarer – varje månad!

Vi på Trust-IT använder själva WordPress och hjälper dig gärna i arbetet med din webbplats.

Kontakta oss
Boka möte
Skriv ut (PDF)

Wordpress i siffror

16
28

% av världens webbsplatser

55
60

miljoner nedladdningar

11317
45000

nedladdningsbara plugins

40
42

miljoner inlägg varje månad

Statistik från wordpress.org och sv.wordpress.com

En plattform för alla typer av projekt

Webbplats

Med många valmöjligheter bland mallar, funktioner och plugins kan du skapa en webbplats som representerar din verksamhet precis på det sättet du vill.

E-handel

Med tanke på säkerhet, snabbhet och responsivitet är det ett användarvänligt alternativ för e-handelslösningar.

Intranät

WordPress för ert intranät? Med en integration mot ert befintliga Active Directory och många möjligheter till uppladdning av filer, arkiv och annat är det en utmärkt lösning.

Integrationer

Med WordPress inbyggda API-funktionalitet kan du koppla ihop din sida med andra tekniska plattformar som webbplatser, CRM och appar.

Vår folosofi

Trust-IT’s erfarenhet inom utveckling och programmering sträcker sig över 20 år bakåt i tiden. Det har gett oss en bred kunskap inom hemsidor men även applikationsutveckling, bokningssystem och e-handelssystem m.m.

Förfrågningarna som kommer in till oss är allt från väldigt simpla till mer komplexa. Med utgång från kundens önskemål och behov samt fokus på webbplatsens syfte tar vi fram den bästa lösningen för just ditt företag.

Användarvänlighet är viktigt för oss. Vi utbildar dig som administratör och lägger tid på att skapa en webbplats som är enkel att hantera. Självklart hjälper vi till med förändringar och uppdateringar om så önskas.

Är du ute efter en lösning med hög säkerhet och support i toppklass, då är det oss du ska prata med!

Genom åren har vi arbetat med webblösningar för företag som till exempel Birka Cruises, Samsung, LensWay, Convini, Gotlandsflyg och Åhléns, men även många mindre bolag.

Kontakta oss
Våra utvecklingstjänster och referenser

Lättillgängligt

Användarvänligt

Kundanpassat

Alltid uppdaterat