Backup

– En nödvändig försäkring för ditt företag

Tänk bara på de gånger du förlorat alla dina kontakter i mobilens telefonbok – byt sedan ut telefonboken mot dina ekonomisystem, kundregister, offerter, upphandlingar, mail m.m. Om ni inte har backup, hur mår ditt företag om all denna information försvinner?

Efterfrågan på smart, billig och effektiv säkerhetskopiering ökar lavinartat. Många backuplösningar kan verka liknande och det är lätt att man stirrar sig blind på prislappen. Men en stor del av kostnaden ligger inte där utan på återläsningstiden, det vill säga: Hur lång tid tar det från att olyckan är framme till att arbetet kan återupptas och allt är frid och fröjd igen?

Detta kan variera stort mellan olika underliggande teknologier och bör vara en viktig faktor för dig som kund när du upphandlar en backuplösning. Trust-IT erbjuder dig som kund både ett av marknadens lägsta GB-priser och snabbaste återläsningstider.

Kontakta oss
Boka möte
Skriv ut (PDF)

Säkerhetskopiering är idag en nödvändig försäkring för ditt företag

Så länge allt går som det ska är det egentligen inga problem. Men den dagen olyckan är framme känns det skönt att veta att vi har en backup på allt ert material. Det gör att ni kan känna er trygga. Kanske har ni behov av en daglig backup, eller kanske räcker det med en gång i veckan eller mer sällan än så. Oavsett behov ser vi till att skräddarsy ett upplägg som passar just er.

 

Det som skiljer vår backuplösning från många andras är att vi själva har investerat i den underliggande tekniken. Detta ger oss möjlighet att erbjuda ett av marknadens mest konkurrenskraftiga pris per GB då vår komprimeringsprocess är modern och effektiv. Genom den moderna tekniken kan vi även erbjuda en väldigt snabb återläsning om olyckan väl är framme.

 

Kombinera ett lågt pris, snabb återläsning och flexibilitet genom hela lösningen så har du en av marknadens mest kompletta och eftertraktade backuptjänster.

Vår backup

  • Hanterar både fysiska och virtuella maskiner
  • Global source-side de-duplication – 60-80% komprimering
  • Kompatibilitet med både Windows och Linux system
  • Stöd för backup av flera siter (styrs centralt)
  • Backup på blocknivå
  • Tape-funktionalitet
  • Virtual standby (Failover)
  • Möjlighet till Realtidsreplikering (RHA)

Hela 60-80% komprimeringsgrad

Allt ert data lagras i Sverige

Prisvinnande teknik

Lokal support

Några av våra Backup-kunder

Backup backuplösning
Backup backuplösning
Backup säkerhetskopiering
Backup säkerhetskopiering
Backup säkerhetskopiering
Backup säkerhetskopiering
online backup
online backup
online backup
online backup
lagring i molnet
lagring i molnet