Kunder och referenser

Vår branch kännetecknas av hög konkurrens, det är ingen hemlighet. Vi anser att det är väldigt viktigt ha en nära och personlig relation till våra kunder och bygga ett långsiktigt partnerskap. Lika viktigt är det förstås att förstå kundens affärsverksamhet för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga lösningar.

Majoriteten av våra kunder ligger inom SMB-segmentet (small to medium business). Men vid en närmare titt på vår kundlista så hittar man allt från stora marknadsledande företag som Samsung, Convini, Staples och Europark till medelstora och mindre företag inom allt från bygg till kapitalförvaltning. Hur kommer sig detta?

En av det viktigaste egenskaperna inom IT är att förstå att varje kund är helt unik, har egna krav, prioriteringar, möjligheter och begränsningar. Alla våra år i branschen, vår samlade erfarenhet kombinerat med nytänkande och engagemang låter oss skapa unika lösningar anpassade efter varje kund.

Ett bevis på att vi har lyckats med vår vision är att flera av våra kunder har varit med sedan starten 1997.

Exempel på kundcase

"Trust-IT levererar enligt förväntningarna!"

“Vi säkerställde genom upphandlingen att alla bolagen offererade ett marknadsmässig pris för tjänster. Trust-IT uppfyllde samtliga dessa krav och vi flyttade från den gamla partnern till Trust-IT.

Trust-IT har levererat enligt förväntningar och jag rekommenderar dem som partner.”

Daniel Olvedal, CIO, APCOA Parking Sverige AB

Ett urval av våra kunder

Exempel på kundcase