tjänster inom IT

FrontEndutvecklare med WordPresskunskaper

Trust-IT Sweden AB behöver nu förstärka sin utvecklingsavdelning med en FrontEndutvecklare, är du intresserad av att bli en del i ett nordiskt etablerat företag med stor familjeanda, då söker vi dig!

Trust-IT är ett skönt innovativt IT-bolag i Solna. Vi söker nu en ny kollega som kan bidra med nya visioner och idéer – men som även kan ta del av våra interna kunskaper och lära sig utav oss. Tillsammans har vi roligt på jobbet och utvecklas gemensamt.

Vi är ett litet team på utvecklingsavdelningen som arbetar med intressanta kunder, för oss kommer alltid design, kommunikation och kundnytta i första hand. Du ges möjlighet att arbeta i en utmanande miljö där dina åsikter och idéer räknas, I våra projekt arbetar vi med moderna ramverk och siktar på att ligga i teknisk framkant, vi arbetar agilt samt värdesätter kundens behov och önskemål väldigt högt men vår egen trivsel högre. Tekniken ska vara effektiv, smart och ska fungera.

Vi söker dig som känner dig vass på design, du har förmodligen arbetat som webbutvecklare professionellt och förstår kundens behov, vi erbjuder dig en utvecklande roll där du även får ta ett stort eget ansvar. Du får arbeta och utbyta kunskap med seniora medarbetare och erbjuds goda karriärmöjligheter, har du rätt engagemang och driv så kan du klättra väldigt högt hos oss.

 

Sista ansökningsdag: Kontinuerligt
Tillträde: Omgående eller enl. ö.k
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Dag
Arbetsplats:  Solna

 

Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

 

 

Om tjänsten

I rollen som FrontEndutvecklare så kommer du att vara en del av
Trust-IT´s team och arbeta med olika utvecklingsuppdrag. Trust-IT erbjuder bland annat kundunika uppdrag anpassade efter kundens krav och behov.

Då vi är ett mindre företag och för att nå framgång så kommer du att få medverka vid eventuella kundbesök där kravspecifikationer och design tas fram tillsammans med kunden. Du kommer även att medverka på allt från presentationer till projektavslut.  För att nå framgång i rollen som utvecklare hos oss på Trust-IT bör du ha några års erfarenhet av webbutveckling.

Genom din erfarenhet och kompetens agerar du bollplank samt stöd till dina kollegor, du genomför även marknadsaktiviteter tillsammans med marknadsavdelningen så som att ta fram marknadsmaterial, design för interna dokument och företagets hemsida. Du kommer att vara en viktig person tillsammans med ledningen och dina kollegor i vår fortsatta expansion.

Du har ett intresse och förståelse för webbutveckling samt design, som person ser du lösningar framför problem med ett stort driv samt målfokus. Vidare är du utåtriktad, social med förmågan att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer. Du förstår vikten av strukturerat arbete, dokumentation samt uppföljning. Du bidrar gärna med ett gott humör och positiv energi till både utvecklingsteamet samt övriga kollegor. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vem är du?

Du är en person som är nyfiken på att lära dig och utvecklas, du vågar ta för dig, du är inte rädd för att lägga fram dina idéer och stå för dem, du brinner för design! Vi ser att du har en bakgrund inom design och valt att lära dig programmera för att kunna implementera dina idéer.

Du måste ha kunskap inom HTML/CSS och JavaScript, du behöver även ha god kännedom inom t.ex. Angular, React, typescript eller liknande ramverk.

Du behöver ha ett stort intresse för UI/UX. Vi tror att du även har arbetet med WordPress under några år. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av .NET MVC utveckling, kunskap av systemutveckling i C#/.Net.
Du har ett bra grafiskt öga för design då även framtagande av vissa typer av material kommer att ingå i arbetsuppgifterna.
Som person är du drivande och van vid att arbeta självständigt men även i grupp. Du brinner för IT i allmänhet och programmering i synnerhet.

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, öppen och ansvarstagande.

Inom teamet delar ni på kunskap och coachar varandra för ett bra samarbete, därför är det viktigt att du är en teamplayer. Du kommer även att ha ett nära samarbete med marknadsföringsteamet. Dessutom är du intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Proaktivitet och initiativtagande är andra komponenter vi ser som viktigt för att lyckas hos oss.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stora möjligheter att utvecklas, fantastiska kollegor och en arbetsplats med högt i tak. Tjänsten är en heltidstjänst, tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse, våra lokaler är belägna i Solna Centrum. Vi erbjuder marknadsmässig lön.

Som anställd hos oss omfattas du av ett förmånspaket med bl.a:

 • Sjukvårdsförsäkring
 • Hälsokontroller
 • Friskvårdsbidrag
 • Generösa personalevent
 • Utbildningsmöjligheter
 • Arbeta tillsammans med kollegor där framåtanda och vilja är att alltid leverera de bästa IT-lösningarna
 • Nyckelroll såväl internt som hos våra kunder
 • Utveckling i en innovativ miljö där kunskapsutbyte och samarbete prioriteras
 • Balans mellan privatliv och arbetsliv utifrån livssituation

 

Formella krav

 • Kunskap inom HTML/CSS och JavaScript
 • God kännedom inom t.ex. Angular, React, typescript eller liknande
 • Du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift

 

Meriterande

 • Bildbehandling i photoshop och illustrator

Ansök redan idag!