tjänster inom IT

Senior Systemutvecklare C# / .NET

Utvecklare! Har du nått gränsen för vad din nuvarande arbetsgivare kan erbjuda dig i form av nya utmaningar?
Trust-IT växer och söker nu en senior systemutvecklare inom C#/.NET.

Sista anssökningsdag: Kontinuerligt
Tillträde: Omgående
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Dag
Arbetsplats: Stockholm

Jobbeskrivning

Trust-It växer och söker nu en senior systemutvecklare inom C#/.NET. I våra projekt arbetar vi med moderna ramverk och teknik i framkant. Vi arbetar gärna agilt enligt Scrum och behöver därför en person som kan hjälpa oss driva detta framåt.

Det är våra medarbetare som är själva poängen hos Trust-IT. Därför skapar vi goda förutsättningar för att våra konsulter ska känna delaktighet, gruppkänsla och stolthet. Trust-IT kännetecknas av ett öppet, trevligt och prestigelöst arbetsklimat. Du kommer att få arbeta med erfarna arbetskollegor, spännande kunder och uppdrag inom flera olika branscher. Vi har en platt organisation utan onödig hierarki och på vårt fräscha kontor i centrala Solna råder alltid en öppen stämning.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll där du får ta stort eget ansvar och förenkla livet för våra kunder med hjälp av IT. Du får arbeta och utbyta kunskap med seniora medarbetare och erbjuds goda karriärmöjligheter.

Önskad kompetens

Du har Minst tre års erfarenhet av systemutveckling i C#/.Net och då fått erfarenhet av webbtjänster och databashantering. Erfarenhet av arbeta med agila projekt är meriterande.

Som person är du drivande och van vid att arbeta självständigt. Du brinner för IT i allmänhet och programmering i synnerhet. Du testar gärna nya teknologier och du vill hålla dig à jour med det senaste inom systemutveckling.

Flytande i tal & skrift på Svenska & Engelska

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, öppen och ansvarstagande. Du förstår system ur ett helhetsperspektiv, både front- och backend, samt är bra på att hitta lösningar som matchar kundens behov. Inom teamet delar ni på kunskap och coachar varandra för ett bra samarbete, därför är det viktigt att du är en teamplayer. Dessutom är du intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Proaktivitet och initiativtagande är andra komponenter vi ser som viktigt för att lyckas i en konsultroll hos oss.

Ansök redan idag!