tjänster inom IT

Säljare

Trust-IT Sweden AB förstärker nu sin försäljningsavdelning med fler medarbetare, allt för att leverera de bästa IT-lösningarna på marknaden.

Är du idag en säljare som vill utvecklas, gillar utmaningar och vill bli en del i ett nordiskt etablerat företag med stor familjeanda, då söker vi just dig!

Hos oss får du chansen att vidareutvecklas inom IT-försäljning tillsammans med ett positivt och starkt team.

Sista ansökningsdag: Kontinuerligt
Tillträde: Omgående eller enl. ö.k
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Dag
Arbetsplats: Solna

 

Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om tjänsten

I rollen som Säljare kommer du att vara en del av Trust-IT´s team och arbeta med försäljning av hela vårt tjänsteutbud. Trust-IT erbjuder bland annat IT-drift, Molntjänster, IT-konsulttjänster, utvecklingstjänster samt IT-Support.

Du kommer att leda hela säljprocessen med allt från prospektering, mötesbokning till kundbesök. Du kommer att ansvara för förhandling, avtalsskrivning och överlämning för implementation. För att nå framgång i rollen som säljare hos Trust-IT bör du ha några års erfarenhet av teknik-och IT-försäljning.

Genom din erfarenhet och kompetens agerar du bollplank samt stöd till övriga medarbetare i organisationen. Du planerar och genomför även marknadsaktiviteter tillsammans med marknadsavdelningen. Du kommer att vara en viktig person tillsammans med ledningen och kollegor i vår fortsatta expansion.

Du har ett intresse och förståelse för teknik, som person ser du lösningar framför problem och är en tävlingsmänniska med stort driv samt målfokus. Vidare är du utåtriktad, social, har förmågan att skapa förtroendefulla samt långsiktiga relationer. Du förstår vikten av strukturerat arbete, dokumentation samt uppföljning. Du bidrar gärna med ett gott humör och positiv energi till både säljteamet samt övriga kollegor. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stora möjligheter att utvecklas, fantastiska kollegor och en arbetsplats med högt i tak. Tjänsten är en heltidstjänst, tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse, våra lokaler är belägna i Solna Centrum. Vi erbjuder marknadsmässig lön och en generös provisionsmodell.
Som anställd hos oss omfattas du av ett förmånspaket med bl.a:

 • Sjukvårdsförsäkring
 • Hälsokontroller
 • Friskvårdsbidrag
 • Generösa personalevent
 • Förmånsbil, alternativ ersättning för användning av egen bil i tjänsten
 • Arbeta tillsammans med kollegor där framåtanda och vilja är att alltid leverera de bästa IT-lösningarna
 • Nyckelroll såväl internt som hos våra kunder
 • Utveckling i en innovativ miljö där kunskapsutbyte och samarbete prioriteras
 • Balans mellan privatliv och arbetsliv utifrån livssituation

Vi söker dig som...

Är engagerad, driven och tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du arbetar strukturerat, har en god förmåga att planera och organisera samt prioritera dina aktiviteter effektivt. Du har viljan att överträffa satta budgetmål och har ett starkt inre driv. Du är affärsorienterad, drivs av att komma till avslut med kunderna och vill ta nästa steg i din säljkarriär.

Du gillar att skapa långsiktiga relationer, har ett gott sinne för affärsmöjligheter med förståelse för kundernas behov.

Vi tror att du har 2–5 års erfarenhet av idé och lösningsförsäljning i vår bransch, du vet vad det innebär att vara en stjärnsäljare med servicekänsla.

Meriterande

 • Säljcertifieringar t.ex. Microsoft, VmWare, Dell m.fl.

Formella krav

 • Erfarenhet inom försäljning av IT-produkter och tjänster
 • B-körkort
 • Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Ansök redan idag!