tjänster inom IT

Lediga tjänster just nu

Vi erbjuder tjänster inom IT i en familjär, avslappnad och prestigelös atmosfär. Vi söker dig som är redo att visa framfötterna på jobbet och vill jobba på en trygg och stabil arbetsplats med många spännande företag att arbeta med.
Vi är ett sammansvetsat och gäng där just dina unika färdigheter gör skillnad.

Vi är ständigt ute efter att utöka företaget med nya, berikande medarbetare. Kanske är det just dig vi söker?

Säljare

Trust-IT Sweden AB förstärker nu sitt försäljningsteam med fler medarbetare, allt för att leverera de bästa IT-lösningarna på marknaden.

I rollen som säljare på Trust-IT arbetar du med uppsökande försäljning och ansvarar för hela försäljningsprocessen: allt från prospektering, mötesbokning till kundbesök och avtalsskrivning. Du kommer också att arbeta aktivt tillsammans med Teknik som levererar våra tjänster.

 

Läs mer och ansök
FrontEndutvecklare med WordPresskunskaper

Trust-It växer och söker nu en frontendutvecklare för att stärka upp våran utvecklingsavdelning.

Vi är ett litet team som arbetar med intressanta kunder och söker dig som är intresserad av att utvecklas och leverera med hög standard. Hos oss får du göra din grej i en utmanande miljö där dina åsikter och idéer verkligen räknas. I våra projekt arbetar vi med moderna ramverk och siktar på att ligga i teknisk i framkant. Vi arbetar agilt och sätter kundens önskemål högt men vår egen trivsel högre.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll där du får ta stort eget ansvar och förenkla livet för våra kunder. Du får arbeta och utbyta kunskap med seniora medarbetare och erbjuds goda karriärmöjligheter.

Läs mer och ansök

Spontanansökan