Står stadigt sedan 1997

Trust-IT grundades redan 1997 med en idé om att kunna erbjuda kunder en komplett IT-tjänst där vi var kundens IT-avdelning. Fokus var personlig närvaro, ansvar och proaktivitet och målet var att vi skulle kunna ta ansvar för kundens IT-miljö och utveckling oavsett om det gällde teknik eller utveckling av applikationer.

 

Konceptet visade sig vara bra både för kunden, oss som bolag och är något som vi arbetat vidare med att förädla. Resultatet har blivit ett långsiktiga partnerskap där vi tillsammans med våra kunder alltid legat i framkant vad gäller teknik som gynnat kundens verksamhet.

 

En del av Trust-IT’s vision har alltid varit att vara ett stabilt företag som kunderna kan förlita sig på i vått och torrt. Detta är en av orsakerna att vi klarade oss bra och stod stadigt under IT-kraschen i början på år 2000 då många företag, som mest prioriterat tillväxt före soliditet tyvärr försvann från marknaden.

 

Det har alltid varit vår avsikt att skala vår verksamhet ansvarsfullt och alltid ha kundernas bästa i fokus vilket har gett oss den erfarenheten och kompetensen inom både IT och verksamhetsbyggande som utgör vår grund idag.

Ett företag på framfart

Idag står vi stadigare än någonsin med en blandning av erfarna ledare, tekniker och utvecklare, samtidigt har vi unga drivna tjejer och killar inom alla avdelningar som inte vill något annat än att lära sig nya saker inom deras område.

Vår kompetens talar för sig själv och genom våra kunder där några har varit med oss sedan start 1997, andra där vi har fått förnyat och utökat förtroende såsom Samsung. Hos Samsung har vi skött nätverk, kommunikation samt serveransvar för hela deras Svenska verksamhet och från  Juli 2016 är vi stolta att kunna meddela vårt utökade förtroende att få sköta hela deras Nordiska verksamhet. Detta har gjort att vi anställer ännu fler kompetenta tekniker och även öppnar filialkontor i Norge, Danmark samt Finland.

Läs mer om våra kunder