Teknisk utrustning

– i våra utbildningslokaler

Känn dig som hemma i våra välutrustade utbildningslokaler!

Våra lokaler är utrustade med datorer som installeras efter era önskemål. Tekniker finns alltid på plats om hjälp skulle behövas.

Kontakta oss

Operativsystem

Vi installerar önskat operativsystem på datorerna. Det enda ni behöver göra är att ange vilket operativsystem, språkversion, samt andra program som ni vill ha installerade.

Utöver Microsofts olika operativsystem och program kan vi även installera olika varianter av Linux eller BSD om så skulle önskas, kontakta oss för vidare information.

Internet

Samtliga utbildningslokaler har tillgång till en fast internetuppkoppling. Tillgång till Internet ingår i hyran för datasal.

I tillägg till Internetanslutningen i datorsalarna har vi även ett separat trådlöst gästnät för den som så önskar.

Support

Upplever ni några som helst problem under kursens gång så har vi teknisk support som är snabbt på plats.

Övrig installation

Vill ni ha en anpassad installation med era applikationer så hjälper vi givetvis till. Licenser som Trust-IT inte förfogar över ansvarar kunden för. Om Ni väljer att själva installera och avinstallera programvaran är detta möjligt efter överenskommelse med oss.

Återkommande kunder

Planerar du att lägga samma typ av kurs vid flera tillfällen? Vi hjälper Er att skapa en installationsavbild enligt Era önskemål. Installationen av din sal, med ditt kursmaterial går snabbt och enkelt och du kan vara säker på att alla datorer är ”ready to go” när kursen börjar.