Våra aktuella kampanjer just nu

Sommarkampanj!

Även om du går på semester så gör inte cyberbrottslingarna det, och inte vi heller för den delen. Vi ser helt enkelt till att du i lugn och ro kan läsa din bok i hängmattan, leka med barnen på stranden eller vad du än planerar att göra.

Men varför skulle dom vilja komma åt just mitt data?

Övervakning av IT-system och ett bra antivirus är ett måste idag då vi utsätts för hot av t.ex. ransomware dagligen.
”Men varför skulle dom vilja komma åt just mitt data?”, tänker ni säkert ibland. Sanningen är att personerna som skapar dessa virus inte bryr sig ett dugg om vad för typ av data de kommer åt i sina attacker, utan vill i slutändan bara åt era pengar. De kräver en lösensumma för att låsa upp era datorer igen. Den summan kan variera rejält men är oftast väldigt hög och det är inte ens säkert att ni får tillbaka det ni har förlorat.

Att ha ett antivirusskydd som kan känna igen beteendemönster för dessa ”maskar” och agera proaktivt är väldigt viktigt för att ditt data ska vara säkert.

Läs vad IT-experterna säger om senaste ransomwareattacken Wannacry på idg.se

Boka ditt möte nu

för att ta del av våra kampanjpriser!

TimeOrganizer

Underlätta din och dina kollegors vardag. Med vår stämpelklocka kan du rapportera avsett vart du befinner dig och slipper fylla i en massa papper. Du får dessutom tillgång till ett heltäckande och flexibelt tidrapporteringssystem även på webben.

Låt vårt tidrapporteringssystem hjälpa dig med det administrativa arbetet. Du får trygga och säkra faktura- och löneunderlag skickade direkt till dig, sparar massor av tid och minskar dessutom mängden pappersarbete.

Allt ingår, redan från början!

Du kan nu testa vår tidrapportering helt gratis och utan begränsningar i 30 dagar.

Väljer du att fortsätta efter testperioden så är kostnaden endast 99 kr per månad och aktiv användare, samt en fast årsavgift om 350 kr.

Registrera ditt testkonto

och få 20% de första 3 månaderna!