IT-strategi och Rådgivning

– Vi hjälper dig.

IT-strategi och rådgivning kan vara så enkelt som att ni idag har en typ av lösning men funderar på att byta eller rent av vill veta hur ert nuvarande avtal står sig emot andra aktörer på marknaden. Oavsett om vi själva tillhandahåller tjänsten eller inte har vi lång erfarenhet i branschen och breda kontaktnät vilket vi kan utnyttja till er fördel utan att det behöver kosta dig skjortan.

Det är inte alltid ett IT-proffs som får i uppdrag att köpa in en tjänst som företaget behöver eller uppgradera företagets hårdvara efter de nya behoven som uppstått. Vare sig det gäller hårdvara, mjukvara, laptops eller licenser så kan vi hjälpa dig.

 

Vi har kontakt med alla de stora leverantörerna och vi är partners med marknadsledande aktörer så som Microsoft, Cisco, Dell, F-secure och många fler, detta gör att vi alltid är har koll på det senaste och det nyaste inom varje område. Så oavsett ditt behov eller dina krav så kan vi med hjälp av  vår rådgivning och deras specialistkompetens hitta rätt match för er, till det bästa möjliga priset.

Kontakta oss
Boka möte
Skriv ut (PDF)

Vi erbjuder rådgivning inom:

Mjukvaruinköp

Hårdvaruinköp

Licensinköp och planering

Avtalsrådgivning

Konkurrensjämförelser

IT-strategi och IT-rådgivning