13 oktober, 2016 Adi

Pressrelease

Pressrelease

Samsung Electronics Nordic AB utökar samarbete med Trust-IT Sweden AB, uppstickare från Solna

Det lilla Solna-baserade It-bolaget Trust- IT har, i konkurrens med stora internationella aktörer, vunnit en upphandling för att bli Samsungs IT-partner i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Det nya avtalet innebär att Trust-IT kommer sköta IT-drift, backuplösning, övervakningssystem, och teknisk on-site bemanning på Samsungs kontor.

Trust IT har idag cirka 20 anställda och är baserade i Solna. I och med avtalet med teknikjätten Samsung växer företaget både geografiskt och i antal anställda.

“Vi kommer att öppna filialer i Norge, Danmark och Finland samt anställa ytterligare ett 10 tal personer till följd av detta. Det känns kul att en stor aktör som Samsung visar att de värdesätter kvalitet och ger oss fortsatt och utökat förtroende”, säger Jimmy Jilg, VD på Trust-IT.

Trust-IT har sedan 2002 tillhandahållit IT-tjänster inom drift, support och utvecklingsprojekt åt Samsung Sverige. Under senare år har ansvaret utökats till att omfatta uppbyggnaden av den nuvarande infrastrukturen i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

“Vi har samarbetat med Trust-IT i 14 år och de har alltid levererat med hög kvalitet. De visade sig hålla måttet även i konkurrens med andra företag i upphandlingen och det känns kul att kunna utöka samarbetet”, säger Hasan Ayranci, IT-Manager på Samsung Electronics Nordic AB.

 

Kontakt:

Jimmy Jilg
jimmy.jilg@trustit.se
08-7346011

Trust-IT Sweden AB grundades 1997 och har huvudkontor i Solna. Företagets specialistkompetenser är IT-drift, säkerhet, nätverk och utveckling. Bolaget omsatte drygt 21 miljoner kronor under förra räkenskapsåret.
Andra kunder är till exempel Axstores AB, APCOA Parking Sverige AB, Convini Sverige AB och Staples Sweden AB.

[mpc_button preset=”preset_0″ url=”url:http%3A%2F%2Ftrustit.se%2Fnyheter-och-blogg%2F|title:Link||” font_color=”#ffffff” font_size=”18″ font_line_height=”1″ font_transform=”none” font_align=”center” title=”Tillbaka” icon=”fa fa-angle-left” icon_color=”#ffffff” icon_size=”18″ icon_effect=”stay-left” icon_gap=”20″ background_color=”#fcc06d” border_css=”border-width:2px;border-color:#fcc06d;border-style:solid;border-radius:5px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:11px;padding-right:30px;padding-bottom:11px;padding-left:40px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:6px;margin-right:10px;margin-bottom:4px;margin-left:10px;” hover_font_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#ffffff” hover_background_color=”#62b7dc” hover_border_css=”border-width:2px;border-color:#62b7dc;border-style:solid;border-radius:5px;” mpc_tooltip__font_align=”center”]